Cofetăria Vîlceanu
Alergeni
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI ȘI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
- Cereale care conțin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora);
- Crustacee și produse derivate;
- Ouă și produse derivate;
- Pește și produse derivate;
- Arahide și produse derivate;
- Soia și produse derivate;
- Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză);
- Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus Communis L.), alune de pădure (Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan ( Carya ILLInoiesis(Wangenh.) K.Koch), nuci de Brazilia ( Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia Vera), nuci de Macadamia și nuci OueensLand ( Macadamia Ternifolia) și produse derivate;
- Țelina și produse derivate;
- Muștar și produse derivate;
- Semințe de susan și produse derivate;
- Dioxid de sulf și sulfiti în concentrații de peste 10 mg/litru;
- Lupin și produse derivate;
- Moluște și produse derivate.
În cazul în care sunteți alergic(ă) vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de a consuma produsele noastre!